Qui Som

Centre de salut i estètica i perruqueria Salutaris.

El dia 7 d’octubre del 2005,varem iniciar la nostre etapa en societat desprès de tants anys experiència en altres centres. Amb l’obertura del nostre propi centre de 230 metres quadrats en perruqueria i estètica,necessaris per satisfer les exigències dels nostres clients.

Per l’estètica i salut: Mª ANTÒNIA amb 30anys de experiència,sempre el millor assessorament personalitzat i innovació constant .

Per la perruqueria i estètica, MONTSE 20 anys de experiència amb un acurat assessorament d’imatge pel millor resultat.

Amb la firma ALFAPARF.


Desprès de 10 ANYS al servei dels nostres clients amb bona voluntat,professionalitat i il·lusió hem aconseguit el nostre desig. Estem molt agraïdes i satisfetes per la resposta dels nostres clients,per això poc a poc em anat ampliant l’equip som en l’actualitat 8 col·laboradors.

I per comoditat i donar millor servei em reformat i modernitzat les nostres instal·lacions.

Som especialistes amb color,tall,assecats i tractaments específics pel cabell amb assessorament de la imatge. HOMES,DONES,JOVES,NENS/ES amb una línia de productes pel seu seguiment a casa.

I en estètica i salut especialistes manicures,pedicures,depilacions tant ell com ella tractaments facials,tractaments corporals i benestar,tractaments terapèutics.... recolzats amb la millor aparatologia actualitzada.

MOLTES GRÀCIES A TOTS VOSALTRES PER PODER SEGUIR ENDAVANT,RESTEM COM SEMPRE A LA VOSTRA DISPOSICIÓ.